Hotel Deluxe Varadero, Porto Petro, Mallorca

Porto Petro är nog inte lika känd som grannbyn Calla D’or och de flesta kör bara genom utan att stanna – något vi själva var på väg att göra. Den mysiga hamnen fick oss dock att tänka om och boka två nätter på det som tycktes vara enda hotellet i stan, Hotel Deluxe Varadero.

Något lyxigt hotell är det inte tal om, utan snarare ett enkelt trestjärnigt hotell med utomhuspool med ett perfekt läge i hamnen nära till restauranger och butiker. Ett standard dubbelrum modell mindre, plus frukost gick på 870 kr. Ett flertal rum har havsutsikt, vilket vi valde bort till förmån för en annan vy, grannens husvägg ca 3m bort från fönstret. Anledningen till det var delvis terrassen strax utanför dörren som erbjöd en fantastiskt utsikt över hamnen! Endast en handfull gäster hittade upp hit så den kändes som vår egen. Helt klart hotellets höjdpunkt.

Enkel frukost utan överraskningar och helt OK service. Är man ute efter ett bättre alternativ, med ett pris därefter, bör man i stället titta på Puravida Resort.

Plus: läget, utsikten från terrassen

Minus: små rum

Vårt betyg: 7

Läs mer om hotellet,  jämför priser och kontrollera tillgänglighet »

Gillar du artikeln?:
0