Om webbsidan

Hotellin.se söker och jämför hotellpriser från över 200 bokningssidor på nätet. Vårt mål är att inspirera samt underlätta för alla som önskar boka logi genom att presentera en detaljerad bild av tillgängliga hotell och priser på internet.

Hotellin.se gör det möjligt för dig att:

• Söka bekvämt på flera bokningswebbplatser samtidigt för att hitta lägsta pris – i en sökning och på en webbplats. Hotellin.se söker hotellwebbplatser direkt och i realtid för att garantera att du får de senaste och bästa priserna och tillgången.

hotels• Jämföra priser och tillgång från alla större logiinrättningar på samma skärm. Vi söker bland världens mest populära webbplatser för hotellbokning, med en omedelbar jämförelse av hotelldetaljer, priser, skatter och rumstillgång på en enda webbsida. Jämför nätreserbyråer som t.ex. Expedia, Travelocity, Hotels.com, Booking.com, Priceline och webbplatser från populära hotellkedjor som t.ex. Intercontinental Hotel Group och många andra.

• Sök bland över 1 500 000 globala hotellerbjudanden från över 200 säljare och du har tillgång till över 1,5 miljoner konsumentrecensioner, 3 miljoner hotellbilder, 2 miljoner hotellbeskrivningar och kartor.

Hotellin.se är gratis att använda. Vi är inte inblandade i prissättningen och ändrar inte priserna som visas på bokningswebbplatserna. Vår uppgift är att hitta bästa möjliga pris för ditt favorithotell!

Vad vi inte gör:

Hotellin.se är inte en resebyrå. Vi säljer inte hotellnätter eller tillhandahåller bokningstjänster. Vi är en sökmotor som hittar det bästa för dina logibehov. När du har hittat det mest prisvärda hotellet eller bästa affären för dig, länkar vi dig vidare till våra samarbetspartners webbplatser för att avsluta din bokning. OBS! Om du har frågor angående bokningar, eller hotellinformation hänvisar vi till den leverantörspartner som har hand om din bokning.

 

Hur fungerar det?

1. Skriv in i vilken stad du söker hotellrum och datum och tryck på sök. Du får förslag på flera hotell i den staden.

2. Du kan välja rangordning efter popularitet, pris, stjärnor, bokstavsordning samt avstånd till centrum. Du kan se priserna i samma valuta som ditt resmål, svenska kronor, eller välj från en lista med de största valutorna.

3. Välj ditt hotell och se hotellets detaljer inklusive beskrivningar, bilder, recensioner och kartor.

4. Visa priser från flera webbplatser för hotellbokning och leverantörer för att jämföra priser.

5. Välj hotellbokningsleverantör för ditt hotellval för att göra en direktbokning.

 

 

Show Buttons
Hide Buttons