Romantiska hotell i Paris, Hotellin.se - jämför hotell

7 romantiska hotell i Paris

Romantikens och ljusets stad, oavsett årstid levererar Paris det som alla söker. Här vandrar invånare och besökare sida vid sida på Montmartres kullerstensgator och paradgatan Champs-Elysées. Njuter av en café au lait, filosoferar över en pastis på någon av Marais bistroer eller botaniserar bland gamla böcker och tidskrifter hos ”les bouquinistes” vid Seines kanter.

Trots de stora antalet besökare behåller Paris sin egen stil, vilken utgör den perfekta platsen för par som söker intimitet och storstadspuls. Det gäller bara att utforska staden och hitta sin egen guldklimp.

Här kommer sju hotelltips som definitivt gör ett romantiskt besök i Paris rättvisa.

 

 

Hotel de Varenne

romantiska hotell i Paris, hotellin.se - jämför hotell

Endast ett stenkast från Musée Rodin och Napoleons ståtliga grav ligger den historiska skatten Hotel de Verenne. Den fenomenala byggnaden blandar den empiriska stilen med Ludwig den 16:es. Den tillhörande privata trädgården erbjuder gästerna de lugnet som söks efter en fartfylld dag.

De 26 rummen är omsorgsfullt dekorerade och blandar stilarna från för med de moderna kvaliteter som dagens teknologi erbjuder. Här hittas rum som passar de som vill ha det lilla extra för sin smekmånad, firande av högtidsdagar eller bara vill ha ”crème de la crème.”

Hotellet utgör även en bra plats för de som går i giftastankar, med den svenska ambassaden bara några gator bort.

Jämför priser och kontrollera tillgänglighet »

 

Hotel Des Marronniers

Romantiska hotell i Paris, hotellin.se - jämför hotell

Denna vackra skatt ligger gömd mitt i livliga Saint German des Prés. Hotel des Marronniers är en pärla bland pärlor med sin stilfulla inredning, exklusiva mat och ett kvällslugn som inte går att finna någon annanstans.

Den högt uppskattade trädgården med sitt té rum är öppet för både allmänheten som för gäster. Hit går de som letar efter en närhet med den parisiska andan och ett avbrott från shoppingstråken, både vinter som sommar.

Hotellet innehar även ett unikt bibliotek dit man kan gå för en extra mysig miljö. Nere i den välvda och varma källaren finns den perfekta atmosfären för att bara få vara två.

Jämför priser och kontrollera tillgänglighet »

 

Hotel Legend by Elegancia

romantiska hotell i Paris, hotellin.se  - jämför hotellMitt i pulserande Montparnasse ligger Hotel Legend by Elegancis. Men så fort portarna slås upp möts man av en värmande och drömlik miljö, och ljudet utifrån är med ens som bortblåst.

Rummen följer alla en modernare design men man känner ändå den parisiska känslan i väggarna. De olika inredningsstilarna är skapade så att varje gäst kan välja den stilen som passar dem bäst. Hotellet erbjuder en stor frukost, vilket passar perfekt innan en tripp till Notre Dame eller Jardin de Luxemburg som båda ligger på ett vacker och livligt promenadavstånd från hotellet.

Kärlekspaketet är mycket uppskattat och rekommenderas av hotellet till alla de som åker till Paris för att fira kärleken.

Jämför priser och kontrollera tillgänglighet »

 

Hôtel des Grands-Hommes

romantiska hotell i Paris, hotellin.se - jämför hotell

Hôtel des Grands Hommes

Stadshotellet i fartfyllda Saint Germain des Prés är en unik plats som andas historia. Med gångavstånd till såväl Jardin de Luxemburg och Pantheon ligger hotellet i ett perfekt läge för fartfyllda dagar och lugna, intima kvällar. Hotellet har utgjort dekoren i många filmer och fotograferingar och håller därför standarden extra hög för de som vill njuta ett riktigt parisiskt hotell.

Med en utsikt som tillför en extra lyxighet till de smakfullt dekorerade rummen med stora och luftiga badrum blir rummen kompletta. Stilarna blandas mellan klassicism och barock. Den livliga gatan utanför märks inte när man kliver innanför dörrarna till 1700-talsbyggnaden, här kan man slappna av och bli omhändertagen av en hyllad service.

Jämför priser och kontrollera tillgänglighet »

 

Hotel Particulier Montmartre

romantiska hotell i Paris, hotellin.se - jämför hotell

Mitt i hjärtat av Montmartre hittas detta underbara hotell. Här utspelas en blandning mellan magi och lyx. Hotellet öppnade så sent som 2007 och det gamla stadshuset har genomgått en fullständig förändring för att nå högsta klass. Med bara 5 sviter hålls en extra hög standard så att varje gäst kan få ett personligt fokus.

På hotellets restaurang arbetar flitiga kockar och maten är både kreativ och originell med en fantastisk tvist. Den stora privata trädgården är vid vackert väder öppen mot restaurangen och en måltid under stjärntäckta Montmartre är ett måste.

Hotellet agerar gärna värd för festligheter så som bröllop och andra firande, det garanteras totalt omhändertagande och oförglömliga upplevelser.

Jämför priser och kontrollera tillgänglighet »

 

Hotel Residence Foch

romantiska hotell i Paris, hotellin.se - jämför hotellÄr det något annorlunda ni söker, Paris såsom invånarna själva ser det, så är det här hotellet för er. Med sin vänliga atmosfär och med promenadavstånd till Champs Elysées och Triumfbågen erbjuds den mer okända sidan av Paris.

De 25 rummen är smakfullt dekorerade med en stor svit i stil à la Marie-Antoinette. Hotellet har en stor balkong och terrass som är högt uppskattad av alla som har varit där. Personalen är mycket serviceinriktad och de är mer än villiga att visa er de mindre turistiga delarna av romantikens stad.

Vill ni njuta av ett grönare Paris, med promenader i Boulogneparken, är Hotel Residence Foch hotellet för er.

Jämför priser och kontrollera tillgänglighet »

 

 

 

Le Relais des Halles

romantiska hotell i Paris, hotellin.se - jämför hotell

Det chica Le Relais de Halles är ett perfekt hotell för de som vill ta sig runt i staden. Med Pompidou och Forum les Halles, som även håller den stora knutpunkten för tunnelbanan, runt hörnet ligger hotellet perfekt för både kultur och shopping.

Hotellet håller 26 rum varav en stor svit, perfekt för dem som vill lyxa till det. Rummen är alla dekorerade för ultimat komfort och med alla tänkbara tillbehör som gör att gästerna ska känna sig så omhändertagna som möjligt.

För att få en extra mysig start på dagen går det alldeles utmärkt att få en kontinental frukost uppburen för att avnjutas i sängen.

Jämför priser och kontrollera tillgänglighet »

 

 

Gillar du artikeln?:
+3