Alchymist Grand Hotel and Spa

Bara ett stenkast bort från Prags slott ligger den pampiga barockbyggnaden som idag är femstjärniga Alchymist Grand Hotel & Spa. Välj bland smakfullt renoverade rum och låt er förundras av lugnet när ni kommer innanför dörrarna, en oas mitt i hjärtat av en pulserande storstad. Två tips: Den som söker avkoppling bör inte missa spa anläggningen. Kvällen avslutas med fördel i lobbybaren.

Pris från 1 700 kr.

Jämför priser och kontrollera tillgänglighet »

 

Golden Well

Golden Well Hotel - Hotellin.se - jämför hotell

Om ni vill komma bort på tu man hand från stress och vardag, så är hotellet Golden Well något för er. Beläget i en slottsmiljö och med två intima restauranger kommer det inte som en överraskning att det här hotellet har vunnit flera fina priser för sin vackra miljö, kvalité och service.

Bygnaden härstammar från 1500-talet och och är omringad av en rosenträdgården som för övrigt  är en del av Prags slott. Detta är ett litet hotell med 19 exklusiva rum men definitivt ett av de bästa hotellen i Prag!

Priser från 2 300 kr.

Jämför priser och kontrollera tillgänglighet »

 

Park Inn Hotel

Park Inn - Hotelltips i Prag - Hotellin.se  - jämför hotellDen anrika byggnaden vid Vltavas stränder går tillbaka till början av 1900-talet men öppnades först som hotell 2009. Med hjälp av dagens teknik har man kunnat bevara byggnadens vackra art déco stil men moderniserat hotellet för att passa nutidens standard.

Hotellet passar både resenärer med fokus inställt på Prags sevärdheter men även företag som vill hålla konferenser på roligare platser än i ett gråmulet Sverige. Med över 200 rum och flera konferenssalar är Park Inn även Prags ultimata företagshotell.

Priser från 630 kr.

Jämför priser och kontrollera tillgänglighet »

 

 

 

 

 

Boscolo Autograph Collection Prag

Boscolo Autograph Collection Prag  - hotellin.se - jämför hotell

Förväntningarna stiger när man läser epitet som ”majestätiskt”, ”unik” och ”lyx” förknippade med Boscolo.  Den fantastiska byggnaden i neoklassicism ser ut att, vid första anblick, både uppfylla och överträffa alla förväntningar!

Faktum är att designern Maurizio Papiri har verkligen lyckats skapa unika rum och miljöer där varje detalj andas kvalité.
Hotellet har för avsikt att erbjuda lyx och avslappning. Det finns en stor swimming pool för latare dagar och på kvällarna erbjuds italiensk mat i toppklass. Vill man fira något speciellt kan maten avnjutas i hotellets pärla, den omgjorda operasalen.

Priser från 1 200 kr.

Jämför priser och kontrollera tillgänglighet »

 

Julian Hotel

Julian Hotel Prag - Hotellin.se - jämför hotell

I en klassisk art nouveau-stil erbjuder det här ståtliga fyrstjärniga hotellet 33 vackert dekorerade rum och en närhet till allt vad man kan tänkas vilja se av Prag. Hotellet erhåller ett stort engelskt bibliotek för de som vill koppla av samt en restaurang vars dekoration är inspirerad av de irländska pubarna.

Det är inte många hotell som vänder sig för att passa alla sorters besökare men det gör verkligen Julian Hotel. Här kan både barnfamiljer, kompisar på resa och nyförälskade par bo utan att den ena är mer prioriterad än den andra.

Priser från 540 kr.

Jämför priser och kontrollera tillgänglighet »

 

Domus Henrici Boutique Hotel

Domus_Henrici_Prag

Det här är verkligen ett hotell för sig. Med anor så långt tillbaka som 1300-talet erbjuder Domus Henrici värme och lugn. Byggnaden var en gång en del av det kungliga hovet, så tycker du om att bo på historiska platser i hjärtat av Europa har du verkligen hittat rätt.

Det viktigaste för Domus Henrici Boutique Hotel är att varje gäst ska känna sig som hemma och att de alltid ska att få sina önskningar uppfyllda. Rummen är smakfullt inredda och personalen är oerhört hjälpsam och gör sitt allra yttersta för att alla gäster ska få en hotellvistelse värd att minnas.

Priser från 620 kr.

Jämför priser och kontrollera tillgänglighet »

 

Gillar du artikeln?:
+1